Zápas na V.Dobré s rozpaky

30.05.2014 22:30

Z počátku jsme hráli bázlivě, neběhali a dostali zpočátku snadno čtyři góly. Možná to bylo i tím, že za soupeře hráli dva přerostlí hráči. 

Trochu bylo nepříjemné se prezentovali někteří (v minulosti asi nesportovci) rodiče na V.Dobré, protože to šlo až za hranice normálního fandění, když uvedu příklad během hry křičeli na hráče kam se háže a v řadě případů zmátli naše hráče že přestali hrát... dirigovali hráče v rozporu s pokyny soupeřova trenéra ... Opravdu jsme neměli pocit, že hra patří dětem a ne dospělím.

Nakonec to skončilo  8:4 pro V.Dobrou, za nás góly dali 2x skvělý Hašek David, 1x Prokop po skvělé nahrávce V.Vlka a J. Firtas, který bojoval jako lev a nad své normální schopnosti. První třetinu nám chytal Vojta Vlk ale kromě některých taktických věcí chytal dobře. Další dvě třetiny chytal V. Horák, který když hrál měl dvě skvělé příležitosti které neproměnil. Nutno říci, že soupeř nastřelil pár tyčí.

Dále je nutno poznamenat, že na naší straně chyběli tři dobří hráči, bohužel dva šli na nějakou akci s hasiči a jeden je na dovolené. Hasiči svoji plánovanou akci oznámili týden dopředu, škoda že se neozvali dříve, naše zápasy máme plánované měsíc dopředu a více. Pro trenéry je nepříjemné, že dají hráči přednost akci hasičů, a že na poslední chvili oznámí, že nepřijdou. (je nutno vyvíjet tlak na vedení kroužku hasičů, aby přísluěné akce dávali vědět dříve). 

 
Zpět