TJ Sokol Nové Strašecí - SK Lhota 5:1 (3:1)

18.09.2017 21:18

6. kolo Ondrášovka krajského přeboru

Hodnocení zápasu trenérem Zdeňkem Kudelou:

"Ješte v pátečních večerních hodinách se nám povedlo z Polska přeregistrovat Tomáše Borka se zkušenostmi z profesionálního fotbalu, takže jsme se domnívali, že vynucená nepřítomnost Danylycha a Vlasatého tak bude kompenzována. Téměř 20 úvodních minut jsme opanovali hru a domácím pořádně nedovolili přejít půlící čáru. Tomáš Borek také vstřelil gól skvělou trefou z pozice těsně za hranicí pokutového území a Kudela s Klímou a znovu Borkem své gólové příležitosti neproměnili. Je však třeba říci, že naši hráči zvolili ve všech činnostech pomalé a pohodlné tempo, jako by se na hřišti nemohlo nic stát a soupeř se porazí sám. A hned dvě minuty po našem vedení stopeři liknavě a jako by stínově bránili domácího Svobodu, který se kolem našich obránců pohodlně protáhl a prostřelil Vošmíka. A přestože jsme byli opticky v daleko větším držení míče, vypracovávali jsme si další brankové příležitosti, soupeř ještě do poločasu tvrdě dvakrát gólově potrestal naši bohorovnost při bránění.
Kvalitativní proměnu naší hry nepřinesli ani Havelka s Popokem, kteří v poločase vystřídali Zlatu s Primusem. Naši hráči tentokrát většinově poctivě nepracovali a chodící fotbal plný nepřesností už se nenosí ani v okresním přeboru. Novostrašečtí nás prostě tentokrát krutě za naše pojetí vytrestali. Vlastně každá jejich střela na naši branku skončila v síti. A nic neomlouvá, že rozhodčí za stavu 2 - 1 neodpískal penaltu za jasné sražení Kudely domácím brankářem, nebo že jsme ve druhém poločase měli dalších minimálně pět gólových šancí. To, jakým způsobem většina našich hráčů odehrála toto střetnutí je naší hanbou. A budiž také do budoucna výstrahou."

StřelciNové Strašecí - P. Svoboda (29.), M. Kaválek (39.), M. Erba (42.), J. Kapek (71., 78.); Lhota - T. Borek (26.)

Sestava TJ Sokol Nové Strašecí: P. Doubrava / M. Mžourek (19. M. Cafourek), M. Bláha (K), L. Beneš, J. Ducár, P. Svoboda, P. Duchoň, J. Kapek, L. Palko, M. Erba, M. Kaválek

Sestava SK Lhota: P. Vošmík / R. Mantlík, R. Hejduk, M. Šalamoun, R. Neumann / E. Kwame Adjei / L. Primus (46. A. Popok), F. Klíma, T. Borek, R. Zlata (46. L. Havelka) / M. Kudela (K)

Žluté karty: N. Strašecí- L. Beneš (48.)

Rozhodčí: R. Mrázek / M. Garaja, J. Žaba; delegát Z. Jahelka

 

Zpět