TJ JÍLOVIŠTĚ - SK Lhota 1:3 (1:1)

26.03.2017 22:34

18. kolo Ondrášovka krajského přeboru

Hodnocení zápasu trenérem Zdeňkem Kudelou:

"Tentokrát jsme si bezprostřední vstup do utkání dokázali pohlídat a po devíti odehraných minutách jsme 0:2 neprohrávali, jako tomu bylo v úvodních dvou jarních soutěžních střetnutích ve Vykáni a doma s Rakovníkem. Chyby při bránění hráčů jsme opakovaně udělali před a v pokutovém území až v 16. minutě a opět z toho byl obdržený gól. V sobotu v Jílovišti jsme se však herně rychle zvedli. Přidali jsme konečně na důrazu v soubojích a hlavně pak všichni hráči zvýšili bojovnost. Do poločasu jsme stačili vyrovnat po hezké individuální akci Havelky, který ideálně do pokutového území soupeře přihrál Zlatovi. Ten ze třinácti metrů dokázal domácího brankaře překonat. Ve druhém dějství domácí svůj výkon postupně zlepšovali a zvyšovali tlak na naši branku zejména postupným nasazováním hodně vysokých a robustních hráčů. My jsme však konečně v tomto utkání začali být stateční v soubojích a hodně mužstvu pomohl brankář Vošmík. Ve druhém poločase vychytal soupeře ve dvou stoprocentních šancích. Naše mužstvo pod tlakem však nezazmatkovalo a do čím dál více otevřené obrany domácích jsme podnikali rychlé protiútoky. Po jednom velmi dobrém průniku Primuse jsme šli do vedení. Jeho velmi dobrou přihrávku nejprve netrefil Mantlík, na zadní tyči potom Danylych ve skluzu už ano. Tlak domácích potom už byl velký, hlavně mu pomáhaly četné standardní situace, ve kterých jejich abnormálně pět vysokých hráčů dominovalo. My jsme však vše, i se štěstím, přežili a potom přišly chvíle útočníka Kudely. Nejprve jeho velmi dobrou přihrávku v pádu hlavou Danylych hlavou do sítě ještě neusměrnil. V následné akci o několik minut později se však náš útočník prosadil už  sám, když nejprve Havelka vyrazil s míčem do přečíslení a doprava uvolnil právě spolu s ním sprintujícího Kudelu. Ten nechal obránce za sebou a pravačkou obstřelil vybíhajícího domácího brankáře. Byla z toho vzdálenější šibenice domácí  branky a také ihned navažující "zelená kupa" na zemi se objímajících našich hráčů. Závěr střetnutí jsme si už pak dokázali pohlídat a bylo z toho první vítězství v sezóně na hřišti soupeřů."

Střelci: Jíloviště - H. Siegl (17.); Lhota - R. Zlata (32.), D. Danylych (54.), M. Kudela (85.)

Sestava TJ Jíloviště: J. Varecha / F. Janoušek, V. Janoušek, J. Bezpalec, K. Černý, M. Wágner, J. Sirový, T. Šorna (68. V. Šulc), H. Siegl, J. Koší (K), P. Kondráš (82. M. Hložek)

Sestava SK Lhota: P. Vošmík / R. Mantlík, R. Neumann, R. Hejduk, R. Havlíček (66. M. Kudela) / M. Šalamoun / M. Žahour (46. Z. Podraný), L. Havelka, D. Danylych (89. J. Šíma), R. Zlata / L. Primus (76. A. Popok)

Žluté karty: Jíloviště - K. Černý (21.), V. Janoušek (87.)

Rozhodčí: T. Prosr / K. Vyhnal, F. Hes; delegát L. Helebrant

 

Zpět