Soustředění Mladší řripravka -Šlovice

20.02.2015 07:05

1. Den Všichni přijeli v dobré náladě a s chuti snědli kuře s ryzí k večeři. Po večeři se konalo mírné seznámeni s pravidly a obsahem soustředění včetně večerního programu společenských her. Večerka byla ve 21:00 po přečtení pohádek, bájí a pohádek.

Ve stejné lokalitě mají soustředění i kluci z SK KLADNO2007. Program máme oddělený, nicméně v sobotu dopoledne si zahrajeme společný fotbalový turnaj.

Rozdělení pokojů: č.3 Prošek, Kos, Znamenáček, Diviš, č.4 Hanáček, Adam, Ludvík, Vlk č.5 Hůla, Nedvěd, Selichar

Všichni přijeli v dobré náladě a s chuti snědli kuře s ryzí k večeři. Po večeři se konalo mírné seznámeni s pravidly a obsahem soustředění včetně večerního programu společenských her. Večerka byla ve 21:00 po přečtení pohádek, bájí a pohádek.

Ve stejné lokalitě mají soustředění i kluci z SK KLADNO2007. Program máme oddělený, nicméně v sobotu dopoledne si zahrajeme společný fotbalový turnaj.

Rozdělení pokojů: č.3 Prošek, Kos, Znamenáček, Diviš, č.4 Hanáček, Adam, Ludvík, Vlk č.5 Hůla, Nedvěd, Selichar

2. Den - den začal ohlášenou ranní rozcvičkou, děti se již nemohli dočkat a někteří vstali o půl hodiny před budíčkem (6:50). Po snídani 1,5 hod trénink na nedaleké umělce zaměřený na kontrolu balonu s velkým množstvím zasekávaček a soubojů, příjem balónu a přihrávky. Oběd králík na smetaně knedlík byl výborný. Po poledním klidu jsme se vypravili na hledání pokladu k Berounce k místní technické památce Čechův mlýn. Někteří kluci si učili poprvé házet žabičky do vody a tmě lidi kolektiv hraním na vojáky. Po dvou a pul hodině jsme dorazili zpět a zbytek času před večeři jsme strávili v bazénu 29 stup.  a vířivce.

Po večeři se špagetami jsme strávili společenskými hrami a děti byly unavené a tak v devět po přečtení pohádek již spali.

3. Den. Rozcvička nebyla protože nás čekali dopolední dvojzápasy s SK Kladno. Po snídani jsme hráli dvě hodiny tři dvojzápasy SK Kladno. Všichni unavení hráči pak na oběd snědli velmi rychle vepřovou kotletu se šťouchanými  brambory a slepičím vývarem s kapáním. V poledním klidu byl nařízen odpočinek všem.

Odpoledne jsme šli dolu k Berounce, kde jsme maličko cvičili s koordinačním žebříkem , proběhla svačina u řeky a hry na vojáky a lítání po lese.

Po návratu do ubytovaní jsme strávili hodinu v bazénu a vířivce. Bazén vyvrcholil soutěží vydrž pod vodou a soutěží kolik bazénu, kdo uplave pod vodou.

Na večeři bylo výborné knedlo zelo a uzené. Večerní program proběhl s diskotékou. Trenér dělal DJe, největším hitem byly písníčky Mašinka a Večerníček. Na spaní jim Lukáš Hanáček (12let) četl pohádky.

4. Den ráno se proběhla poslední rozcvička. V osm hodin byla snídaně . balení věci a rodiče si odvezli děti v 10:00.

Hodnocení: Celkově akce vyšla na jedničku, kluci fungovali a doufáme, že je to bavilo. Trochu měli problémy s usínáním, takže budou trochu unavení.

Děkuji Veronice Velkové a manželům Vlkovi, že se podíleli na perfektní organizaci. 4 dospělí a 11 dětí byl ideální počet na soustředění. Celkově ubytování bylo výborné se domácí stravou. Kluci psali, že nejvíce se jim z celého soustředění líbilo jídlo, bazén, vířivka a výlety s hraním na vojáky Embarassed.  Na přímou otázku si pak vzpomněli, že i ten fotbal nebyl špatný..

Soutěž v úklidu vyhrál pokoj č5, druhý č.4., třetí č.3, o nejslušnější pokoj vyhrál pokoj č.3 a č.4, třetí byl pokoj č.5. Znalostní kvíz vyhrál O.Nedvěd s 6 body, za ním skončili s 5 body Hanáček, Hůla, Vlk, Kos, ..ostatní získali mírně méně. Nejvíce gólů v utkáních s SK Kladno dal  Hanáček s 8 góly. Nejlepším hráčem byl Adam Hůla. Nejaktivnější ve hře na vojáky byl Luboš Diviš, Vojta Ludvík a Ruda Selichar. Nejlepší ve hledání ztraceného mobilního telefonu v lese byl Michal Prošek a Prokop Hanáček. Nejaktivnější na výletě  v trénování koordinačního žebříku byl Vojta Vlk, Michal Prošek a Denis Kos.

Zpět