SK SLANÝ - SK LHOTA (Kladenský deník o 10. kole I.A třídy)

12.10.2014 11:17

Lhota přikovala Slaňáky ještě níž

Skvělé souboje předváděli exligoví hráči Miroslav Rada (v modrém) i lhotecký Petr Mikolanda. Pod nimi autor rozhodující trefy zápasu ve Slaném – hostující Dan Asník. Autor: Foto: Roman Mareš

12.10.2014

Slaný – Pátá prohra v řadě a fotbalisté SK Slaný spadli už definitivně tam, kde byli v posledních dvou letech a kde se letos rozhodně ocitnout nechtěli. V boji o záchranu. Naposledy je na jejich hřišti přehrál zatím nejlepší venkovní celek soutěže – Lhota. Ta se naopak vyhřívá v nejhornějších patrech I. A třídy.

 

Slánští fotbalisté tentokrát dřeli jako koně, věděli, co je v sázce, ale zradila je koncovka. Zejména v prvním poločase, kdy se sice dostali ve 28. minutě do vedení po penaltě proměněné Galbavým (brankář Vošmik vyběhl pozdě a fauloval Kozáka), ale další možnosti zahodili. Klusáček z dálky mířil do tyče a v největší tutovce si Volf vylámal z metru zuby na famózním Vošmikovi. 

Jeho tým v poslední minutě poločasu vyrovnal Rychlým a v 81. minutě krásnou střelou Asníka rozhodl. Byť šlo zřejmě původně o pokus o centr. Závěrečnou nervozitu zvýšila ještě rozhodčí Navrátilová, když na půlce nepotrestala faul na Junga a jeho spoluhráči ze Lhoty Sterzl byl za následnou kritiku vyloučen.

Zpět