SK SLANÝ - SK Lhota 1:0 (0:0)

10.10.2016 09:14

SK SLANÝ - SK LHOTA  1:0 (0:0)

9. kolo Ondrášovka krajského přeboru, 8.10.2016

Fotbalisty SK Lhota v nadcházejících týdnech čekají derby na hřištích soupeřů (Slaný, Tuchlovice, Nové Strašecí). K prvnímu z nich nastoupila Lhota v sobotu 8. října na hřišti SK Slaný. Zápas byl vyrovnaný a podle průběhu zápasu bylo jasné, že bude velice důležité, kdo vstřelí první branku. To se bohužel podařilo slánskému Josefu Galbavému v 67.  minutě ze standardní situace v ideální vzdálenosti ze středu hřiště před velkým vápnem. Nakonec to byl jediný gól utkání. V prvním poločase byli domácí lepším celkem, ale po změně stran Lhota zvýšila obrátky a dostala se do několika šancí, třikrát dokonce nastřelila břevno. Nemohoucnost proměnit velké šance Lhota ale neprolomila ani v tomto utkání a připsala si na své konto další porážku, i když po vydařeném výkonu.

Hodnocení zápasu trenérem Miroslavem Chadimou: "Na zápas ve Slaném jsme byli dobře připraveni. Eliminovali jsme kvalitní domácí útočníky, a byť bylo Slaný v první půli trochu lepší, my jsme po změně stran změnili rozestavení, Zlata šel hrát na domácího tvůrce hry Galbavého a byli jsme lepší. Jenže výborný brankář Sedlák nám zhatil několik šancí, při třech břevnech měl i štěstí. Klíčové okamžiky se staly v rozmezí pár minut kolem hodiny hry. Prvý bek Klusáček měl velké problémy s našimi rychlými útočníky, v rozmezí několika minut dvakrát ostře podkopl Žahoura a Kavku, navíc ťuknul hlavou do hlavy Primuse. V součtu však dostal jedinou žlutou kartu, naopak nám dal rozhodčí Mrázek čtyři za běžné fauly a následné protesty. Zápasu by slušela remíza 3:3, protože i domácím spoustu šancí zneškodnil Vošmík.

Střelci: Slaný - J. Galbavý (67.)

Sestava SK Lhota: P. Vošmík / R. Hejduk, Z. Podraný (K), R. Neumann / R. Zlata, D. Danylych, M. Šalamoun, L. Nachtigal (54. T. Vydra), L. Primus / T. Kavka, M. Žahour (80. M. Zimerman)

Sestava SK Slaný: M. Sedlák / P. Čablík, M. Pospíšil, J. Kubaška, P. Klusáček (63. L. Stožický), J. Galbavý (K), M. Tikovský, U. Ahmed (92. A. Beneš), J. Hořejší (88. D. Procházka), F. Hansl, J. Maroušek (85. M. Stibor)

Žluté karty: Slaný - J. Kubaška (53.), P. Klusáček (59.), J. Galbavý (91.); Lhota - R. Zlata (65.), Z. Podraný (68.), M. Šalamoun (69.), R. Hejduk (77.)

Rozhodčí: R. Mrázek / M. Garaja, O. Kovář

 

Zpět