SK Rejšice - SK Lhota 0:1 (0:1)

23.08.2017 20:51

3. kolo Ondrášovka krajského přeboru

Hodnocení zápasu trenérem Zdeňkem Kudelou:

"Během týdne, po úvodním venkovním utkání v Kutné Hoře, jsme museli řešit klíčový problém, kterým bylo obsazení brankařského postu pro další venkovní střetnutí KP právě v Rejšicích. Po dlouhém pátrání a vyjednáváním nám nakonec pomohl Sokol Mšec, odkud jsme získali Martina Klímu. A právě Martin nám svými zákroky v Rejšicích hodně pomohl a pracovně zaneprázdněného Petra Vošmíka skvěle nahradil. Náš stávající kádr se nám také podařilo v samém závěru týdne ještě doplnit o zkušeného obránce Tomáše Vlasatého z Hostouně.
Samotný zápas  se pro nás vyvíjej velmi dobře. Během úvodních dvaceti minut jsme domácí přehrávali. Po jedenácti minutách jsme šli také zaslouženě do vedení. Za dlouhým nákopem za rejšickou obranu vysprintoval Kunc, přibližně 30 metrů před domácí brankou se v souboji utkal s vyběhnuvším domácím gólmanem. Tomu se podařilo přeci jen v souboji odkopnot míč, ale na šťestí pro nás přímo na kopačky volného Františka Klímy. Pro toho už nebyl problém trefit prázdnou rejšickou bránu. Přibližně od dvacáté minuty jsme začali být hodně pasivní ve středové řadě a domácí se začali stále častěji tlačit před naši branku. Někdy i se štěstím jsme však čisté konto do poločasu uhájili.
Domácí ve druhém poločase se ještě snažili vystupňovat tlak. My jsme však využívali každé příležitosti k zaútočení a dostávali jsme se do šancí skórovat. Tu největší vytvořil Kudela pro Klímu. Tomu už však ke svému druhému gólovému zakončení chyběly síly a k míči opět před prázdnou domácí brankou se dostal o zlomek sekundy později než domácí obránce.  
Utkání z naší strany nemělo takovou kvalitu jako před týdnem v Kutné Hoře. Ale vítězství se na hřišti i pro tentokrát v soubojích záludného rejšického celku hodně cení."  

StřelciLhota - F. Klíma (11.)

Sestava SK Rejšice: F. Roudnický / R. Kopecký (K), L. Kučera, M. Herman (86. M. Bým), Z. Bělík, J. Sameš (66. J. Zörkler), V. Pečínka, M. Karela, D. Zikmunda, F. Kořínek (66. A. Fingerhut), M. Maňas

Sestava SK Lhota: M. Klíma / R. Mantlík (46. L. Primus), R. Neumann, R. Hejduk, T. Vlasatý / E. Kwame Adjei / D. Danylych, J. Kunc (72. L. Havelka), F. Klíma (90. A. Popok), R. Zlata (83. M. Šalamoun) / M. Kudela

Žluté karty: Rejšice - M. Karela (35.), M. Herman (55.), Z. Bělík (76.), R. Kopecký (78.), V. Pečínka (78.); Lhota - J. Kunc (56.), F. Klíma (74.)

Rozhodčí: R. Myška / P. Kubečka, K. Nehasil; delegát L. Kruliš

 

Zpět