SK LHOTA - SK RAKOVNÍK 0:3 (0:3)

15.08.2013 14:08

Tvrdé letní procitnutí fotbalové Lhoty (zdroj: Kladenský deník)

1. kolo, středa 14.8.  17:30

Michal Sterzl (Lhota) stíhá rakovnického bijce Červeného.

Michal Sterzl (Lhota) stíhá rakovnického bijce Červeného. Autor: Deník/ Rudolf Muzika

 

Lhota – Ještě poměrně nedávno byli fotbalisté SK Lhota na krásném domácím stadionku prakticky neporazitelní. Ale už nějakou dobu to úplně neplatí, navíc vstup do nové sezony v I. A třídě se jim vůbec nepovedl. Mladičkému celku SK Rakovník (nejstaršímu hráči bylo 22 let) podlehl 0:3!


Lhota (v zelenobílém) v prvním duelu sezony nestačila doma na SK Rakovník a podlehla mu vysoko 0:3. Lhota (v zelenobílém) v prvním duelu sezony nestačila doma na SK Rakovník a podlehla mu vysoko 0:3. Lhota (v zelenobílém) v prvním duelu sezony nestačila doma na SK Rakovník a podlehla mu vysoko 0:3. Lhota (v zelenobílém) v prvním duelu sezony nestačila doma na SK Rakovník a podlehla mu vysoko 0:3.

 

Tohle si Lhoťáci asi nepřipouštěli ani v nejčernějších snech. Nicméně bylo jasné, že po letních změnách v kádru (přišlo několik ve vyšších soutěžích nezkušených hráčů, v základu byl ale jen domorodec Dolejš), si tým musí nejprve sednout.


Což ví i nový kouč Miroslav Chadima, který vystřídal úspěšného Miroslava Toncara.

Jeho tým dostal tři branky v závěru poločasu. Nejprve od kanonýra Červeného, pak lacinou od Schwendta, kdy Šimek pustil slabou ránu z úhlu a pak ještě od spoluhráče Havelky, který nešťastně srazil ránu Pucholta. 

„Bohužel, rozhodl už první poločas. Vše, nač jsme chtěli hrát – tedy při velkém mládí soupeře na zkušenost, důraz a některé taktické věci, jsme nezvládli," hořekoval trenér Chadima.

Uznal také kvality soupeře, který se na utkání výborně připravil.

„Myslím, že jsme vyhráli zaslouženě. V prvním poločase jsme měli více ze hry a vypracovali si tříbrankový náskok. Po změně stran jsme se zaměřili na jeho hlídání. Domácí hrozili především standardkami, které jsme někdy i se štěstím úspěšně „odtrkali". Za dnešní výkon i nasazení a obětavost zaslouží hráči pochvalu. Musím smeknout i před hlavním arbitrem Kotlárem a jeho asistenty Hůlou a Košťálkem, kteří svým objektivním rozhodováním přispěli k pěkné atmosféře zápasu. Lze si jen přát, aby tomu tak bylo i v dalších utkáních", poznamenal k duelu rakovnický trenér Jiří Kučera.

Lhota – SK Rakovník 0:3 (0:3). Branky: 36. Červený, 41. Schwendt, 45. vlastní.

 

Sestava SK LHOTA: Martin ŠIMEK, Robin HAVLÍČEK (?. SOJKA), Radim MANTLÍK, Tomáš VLASATÝ, Michal STERZL, Libor RYCHLÝ (79. Patrik KROC), Tomáš PROCHÁZKA, Lukáš HAVELKA, Jakub JIRÁNEK (52. Lukáš NOSEK), Daniel ASNÍK (62. Jan VITÁSEK), Lukáš DOLEJŠ (62. TESAŘ).

Zpět