SK Lhota - SK POŘÍČANY 1:3 (0:1)

08.11.2016 16:17

SK Lhota - SK POŘÍČANY  1:3 (0:1)

12. kolo Ondrášovka krajského přeboru, neděle 30.10.2016

Hodnocení zápasu trenérem Miroslavem Chadimou:

"Oproti odfláknutému zápasu v Tuchlovicím jsme chtěli provést 10 změn: šest nových hráčů přineslo do naší hry oživení, i posunutí Podraného do útoku, Havlíčka do zálohy a naopak stažení Kudely do obrany a v druhé půli do zálohy přineslo lepší výkony všech hráčů. Do branky se měl vrátit Vošmík, ale z domova ho nepustily střevní potíže, a tak trpěl u online přenosu...

Byli jsme celý zápas lepší, obstojně jsme kombinovali, jen se nám nedařily finální přihrávky na obranu hostů. Jeden takový přece jen přišel, když Kavka vysunul krásně Havlíčka, ale jeho nájezd brankář vyrazil. To už jsme ale prohrávali, když se sečetly drobné chyby všech tří obránců a Puk trefil naši odkrytou branku - 0:1. I v dalším průběhu jsme riskovali a hosté chodili do ojedinělých, ale o to nebezpečnějších brejků. Jeden takový zastavil ofsajd, další chytil Kut. Napotřetí už byl Puk úspěšný, když potrestal ztrátu Danylycha a následnou špatnou domluvu Šalamouna a Kuta - 1:2.

Mezi těmito dvěma góly jsme byli pány na hřišti my, ale vytěžili jsme bohužel jen vyrovnávací gól Šalamouna z přímého kopu po faulu na Danylycha. U spousty standardních situací se bohužel nedařilo zahrávajícímu Nachtigalovi a třetí, velmi laciný gól nám vzal zbytek psychických sil."

Střelci: Lhota - M. Šalamoun (51.); Poříčany - M. Puk (18., 66.), M. Volavka (79.)

Sestava SK Lhota: P. Kut / R. Hejduk (20. R. Mantlík), M. Šalamoun, M. Kudela / M. Zimerman (80. M. Žahour), R. Havlíček, L. Nachtigal (77. R. Zlata), O. Putík (64. L. Primus) / D. Danylych (80. T. Vydra) / Z. Podraný (K), T. Kavka

Sestava SK Poříčany: V. Krch / M. Volavka, P. Touš (K) (57. M. Štefančík), J. Prejsek, M. Teslík (64. L. Holler), O. Puk, M. Puk, P. Sedláček, J. Krombholz, V. Mužík (26. J. Navrátil), L. Marek (64. J. Hlavatý)

Žluté karty: Lhota - Z. Podraný (76.); Poříčany - J. Hlavatý (76.)

Rozhodčí: P. Glogar / J. Doubrava, M. Burian; delegát L. Míka

 

Zpět