SK LHOTA - SK HVOZDNICE (Kladenský deník o 11. kole I. A třídy)

21.10.2014 11:19

Lhota atakuje historické podzimní maximum

SK Lhota - SK Hvozdnice 4:1, I.A. tř. sk. A, 2014-15, 19. 10. 2014 Autor: Kladenský deník / Bohumil Kučera

21.10.2014

Lhota /FOTOGALERIE/ – Fotbalisté Lhoty útočí nejen na třetí místo I. A třídy, ale také na historické podzimní bodové maximum v téhle soutěži. Po jednoznačné domácí výhře nad ještě nedávno obávaným celkem Hvozdnice 4:1 mají už 24 bodů. To měli loni po celém podzimu.

 

Domácí trenér Petr Cais přišel nadlouho o distancovaného stopera Sterzla, ale vedení klubu se povedl husarský kousek a přivedlo z SK Kladno mladého Neumana. Toho přitom vedení SK nepustilo před týdnem do Hostouně. „V Kladně nehrál, my mu dali místo hned. Že měl jít do Hostouně, o tom nevím. Nám na SK problémy nedělali," usmál se Cais.

Hvozdnici jeho tým přehrál dobrým fotbalem. Za soupeře přestal hrát Řepka, nebyli ani další exligisté Slezák nebo Neumann, kanonýr Mráz jen střídal. A exkladenský Hlava na vše nestačí.

Do půle však skóroval jen Jung po tvrdém souboji s hostujícím brankářem. Vyrovnání odmítl strážce lhotecké svatyně Vošmik skvělým zákrokem a po obrátce bylo brzy jasno. To Havelka obešel i gólmana a zavěsil na 2:0. Hosté si pak dali i vlastence po ráně Junga a ostrost útočného dua Lhoty tradičně potvrdil zásahem na 4:0 Mikolanda.

Hosté pak byli odměněni za touhu dát aspoň čestný gól po rohu Tomečkem. „Klidně jsme mohli vyhrát i víc, ale nedali Maroušek, Mikolanda nebo Havelka, to se nevidí. Ale s hrou jsem moc spokojen," nezakrýval radost Petr Cais.

Zpět