SK Lhota podlehla dorostu Dukly Praha B

07.02.2012 14:07

Do čtvrtého kola Weber Cupu nastoupila Lhota ve velmi oslabené sestavě, chyběli zraněný Asník, Vincenc, Podraný, Sterzl, nemocný Vitásek, dále pak Robin Havlíček i Josef Hotový. Nesouhra splácané sestavy a také možná podcenění soupeře se projevili ihned na začátku utkání, kdy Lhota již ve 13. minutě prohrávala 0:2 po chybách obrany. Ve 41. minutě snížil na 1:2 hlavou po rohovém kopu Mantlík. Do konce poločasu ale ještě mladý a rychlý tým Dukly stihl svůj náskok znovu zvýšit na dvoubrankový rozdíl.

Ve druhé půli byly k vidění na obou stranách chvílemi pěkné akce, ovšem gól nepřinesly. V 72. minutě se zdálo být rozhodnuto, když Dukla zvýšila na 1:4. Konec zápasu se však nečekaně zdramatizoval, v 87. a v 88. minutě snížil na 3:4 Jakub Jiránek (druhý gól napůl vlastní po centru), na vyrovnání však Lhota již nedosáhla, a tak utrpěla druhou porážku na turnaji a drží se na druhém místě ve své skupině, ovšem se zápasem k dobru oproti ostatním soupeřům.

Sestava: v brance Martin Šimek, v obraně Ondřej Suchánek (Dušan Stádník), Jiří Adam, Václav ???, Tomáš Rác, v záloze Jakub Jiránek (Pavel Linc), Radim Mantlík, Lukáš Havelka, Libor Rychlý, v útoku Roman Zadák, Václav Kuna (Jan Dolejš).

Zpět