SK Lhota na turnaji Weber Cup 2012 - první tři zápasy

27.01.2012 14:49

SK Lhota - SK Střešovice 1911     3:1 (0:0)

střelci SK Lhota: Josef Hotový, 2x Roman Zadák

Áčko má za sebou vstup do zimního turnaje na Aritmě Praha. Prvním soupeřem byl účastník pražské I:A třídy SK Střešovice 1911. Mladý pražský tým přehrával lhotecké celý první poločas, jeho snaha ale ke gólovému úspěchu nevedla. Chvilku po pauze skóroval hlavou lhotecký kapitán Hotový. Další dvě branky přidal útočník Zadák. Střešovice pouze snižovali na 3:1.

Sestava: v brance Martin Hájek, v obraně nastoupili Robin Havlíček, Josef Hotový, Michal Sterzl, Daniel Asník, v záloze Jakub Jiránek, Libor Rychlý, Tomáš Procházka, Pavel Linc a v útoku Miroslav Toncar, Roman Zadák.

 

FK Újezd nad Lesy - SK Lhota       1:2 (0:0)

střelci SK Lhota: 2x Vojtěch Hamouz

Také druhé utkání začalo náporem soupeře, tentokráte Újezdu nad Lesy. Utkání s týmem hrajícím pražský přebor se konal netradičně ve středu, protože soupeř má v původním termínu soustředění. Průběh první půle byl téměř shodný s úvodním zápasem. Také nyní se povedlo přestát tlak aktivnějšího soupeře bez újmy. Oprati prvnímu utkání nyní Lhota po přestávce inkasovala. Zhruba po 10 minutách druhé půle, odešel do kabin Michal Sterzl kvůli zranění a Lhota tak dohrávala zbytek zápasa v 10, protože již neměla jiné hráče na střídání. Obrat na konečných 2:1 zařídil Lhotě dvěma brankami mladý Hamouz, o jehož budoucnosti (a případném setrvání ve Lhotě) se bude teprve jednat.

Sestava: v brance Martin Šimek, v obraně Jan Havelka (Robin Havlíček), Radim Mantlík, Michal Sterzl, Daniel Asník, v záloze Jakub Jiránek, Libor Rychlý, Lukáš Havelka, Tomáš Procházka (Pavel Linc), v útoku Roman Zadák (Vojtěch Hamouz), Jan Vitásek.

 

FC Tempo Praha - SK Lhota        4:2 (1:1)

střelci SK Lhota: Lukáš Havelka (12.min), Roman Zadák (80.min)

V zatím posledním souboji čekal na hráče Lhoty opět soupeř z pražského přeboru FC Tempo Praha. Na těžkém terénu (5 cm sněhu) se odehrával fotbal s velkým množstvím chyb na obou stranách. Ve 12. minutě z protiútoku Lhota vstřelila první gól utkání, ovšem zhruba po dalších deseti minutách po chybě stopera Mantlíka bylo srovnáno, poločas dospěl k nerozhodnému výsledku 1:1, když za Lhotu otevíral skóre L. Havelka. Tempo Praha se do vedení dostalo v 69. minutě. Snaha o vyrovnání byla odměněna až deset minut před koncem. Místo očekávaného pokusu o rozhodnutí přišly hrubé chyby v obraně a dva góly soupeře v posledních třech minutách zápasu.

Sestava: v brance Martin Šimek, v obraně Daniel Asník, Jan Havelka, Radim Mantlík, Robin Havlíček, v záloze Jakub Jiránek, David Chaloupka, Libor Rychlý, Tomáš Procházka, v útoku Roman Zadák, Lukáš Havelka.

 


Áčko získalo ze tří zápasů 6 bodů. V tabulce turnaje se drží na druhém místě o skóre za vedoucí Velkou Dobrou. Kromě Lhoty a Újezdu mají týmy odehrány o zápas méně.
 

Zpět