SK Lhota - MNICHOVOHRADIŠTSKÝ SK

21.09.2016 14:30

SK Lhota - MNICHOVOHRADIŠTSKÝ SK   0:4 (0:1)

6. kolo Ondrášovka krajského přeboru

Do čtvrtého domácího utkání nastoupila Lhota s cílem konečně urvat tři body. Kdy jindy, než se třetím týmem odspodu tabulky. Bohužel však celý první poločas bylo vidět, že se střetly týmy ze spodní části tabulky, odpovídala tomu hra a i šance, kterých bylo opravdu málo. Ve 39. minutě zaspala obrana domácích a po pasu za stopery se na bránu řítil sám hostující Michal Jíra, který kličkou obešel gólmana Kuta a skóroval do prázdné branky. V 64. minutě Mnichovo Hradiště rozehrálo roh na krátko, centr ještě lhotecký brankář vyrazil, ovšem míč dolétl na hranici velkého vápna, kde číhal nehlídaný Jakub Horák a z voleje nádherně trefil (0:2). Ihned minutu po druhém gólu přišla další rána pro domácí. Do běhu za obranu dostal míč opět Michal Jíra a běžel opět sám na gólmana a ani podruhé se nemýlil (0:3). To už bylo všem přítomným Lhoťákům jasné, že smutné deštivé počasí přinese zároveň i smutek v podobě další porážky. Na konečných 0:4 upravil mnichovohradištský Robert Lakatoš, který obhodil gólmana při situaci tři na tři.

Střelci: Mnichovohrad. - M. Jícha (39.,65.), J. Horák (64.), R. Lakatoš (85.)

Sestava SK Lhota: P. Kut / L. Primus, Z. Podraný, R. Hejduk, O. Putík (46. R. Neumann) / R. Zlata (K), M. Žahour, M. Šalamoun (66. L. Nachtigal), D. Danylych (46. S. Jung), T. Vydra / M. Kudela (66. M. Zimerman)

Sestava Mnichovohradištský SK: T. Ježek / J. Zajíček (K), J. Bajer (68. L. Havel), J. Horák, M. Jíra (76. R. Lakatoš), F. Krejza, J. Tomašov (89. J. Svoboda), F. Razák, D. Pokorný, J. Špetlík, J. Maryška (87. P. Vegricht)

Žluté karty: Lhota - D. Danylych (20.), S. Jung (55.), Mnichovohrad. - J. Tomašov (42.), F. Krejza (45.), D. Pokorný (48.), J. Horák (56.)

Rozhodčí: P. Benák / J. Svoboda, M. Radina

 

 

 

Zpět