SK Hvozdnice - SK Lhota 2:1 np

02.10.2017 21:09

8. kolo Ondrášovka krajského přeboru

Hodnocení zápasu trenérem Zdeňkem Kudelou:

"Utkání bylo ze strany domácích naprosto nepochopitelně vyhecované. Velká většina soubojů z jejich strany byla řešena s použitím hrubých až záludných faulů.
Doplatil na to Maty Kudela, který byl od začátku terčem jejich nevybíravých faulů. Ve 34.minutě musel odstoupil ze hry pro tržnou ránu, když mu po hrubém zákroku ještě přímo do obličeje šlápl stoper domácího mužstva...

Přes všechny průvodní jevy jsme toto utkání měli v normální hrací době vyhrát. V obou poločasech jsme byly lepším týmem. Své příležitosti jsme však nedokázali proměnit v góly. Góly neskončily ani samostatné nájezdy Klímy,Primuse nebo Kunce. Prostě jsme na hřišti neměli hráče, který by chyby domácích trestal góly. Bednář tentokrát chyběl ze zdravotních důvodů a Kudela skončil po půlhodině hry v nemocnici.

Do vedení jsme šli až v 63. minutě. Po dalším brutálním zákroku dobře kopl míč z přímého kopu Šalamoun, brankář Hvozdnice Hubínek míč vyrazil přímo před Frantu Klímu, který neměl problém s dorážkou do prázdné branky. Vedení jsme však udrželi pouhé čtyři minuty. Po opakované naší liknavosti v soubojích, místo odkopu míče do autu trefil Šalamoun jen pronikajícího domácího útočníka, ten znovu snadno získal míč a přihrál před Vošmíka neobsazenému střelci domácích - Mrázovi. V 81. minutě byl ještě navíc vyloučen po naprosto zbytečných faulech Neumann. Ale v deseti po opakovaném faulu dohrávali i domácí. V závěrečném náporu jsme strhnout vedení na svoji stranu nedokázali a na penalty prohráli, když své pokusy neproměnili Popok a Borek.

Nutno však dodal, že týmový výkon z utkání proti Berounu jsme tentokrát zopakovat nedokázali."

 

Střelci

Hvozdnice - L. Mráz (67.)

Lhota - F. Klíma (63.)

 

Sestava SK Hvozdnice: T. Hubínek / K. Rochl, L. Mráz (K), O. Hodosi, M. Hnilička, M. Dolejš, L. Stracený, J. Mrhal, M. Novák, D. Petschl (68. L. Obermajer), M. Tomanec

Sestava SK Lhota: P. Vošmík / R. Neumann, M. Šalamoun, R. Hejduk, T. Vlasatý / R. Zlata, T. Borek, E. Kwame Adjei, L. Primus (79. A. Popok) / J. Kunc, M. Kudela (K) (33. F. Klíma)

 

Žluté karty:

Hvozdnice - M. Dolejš (30. + 75. = ČK), M. Hnilička (82.), K. Rochl (84.)

Lhota - R. Neumann (27. + 81. = ČK), R. Zlata (82.)

 

Rozhodčí: L. Glogar / M. Burian, P. Glogar; delegát - L. Helebrant

 

Fotogalerie ze zápasu zde: www.sklhota.cz/a-tym/fotogalerie/a2017-2018/#img-8776-jpg

Zpět