SK HVOZDNICE - SK Lhota 6:2 (3:1)

30.11.2016 10:08

SK HVOZDNICE - SK Lhota 6:2 (3:1)

15. kolo Ondrášovka krajského přeboru

Hodnocení zápasu trenérem Miroslavem Chadimou:

"Klíčový zápas o šest bodů a o lepší spaní v zimě jsme hráli za mrazivého počasí. Asi se nám z teplé kabiny nechtělo, protože už v 6. minutě jsme dostali po standardce gól. Ve zbylém průběhu zápasu - řečeno obecně - jsme se snažili tvořit a soupeř nás tvrdě trestal z brejků. Nedokázali jsme ubránit útočníka Mráze, který nám dal tři góly a naši mladí stopeři na něj nestačili. Až moc se projevila absence zkušených Hejduka, Podraného a Mantlíka.

Ve 20. minutě ještě vyrovnal krásným gólem Šalamoun po stejně hezkém pasu Zlaty, druhý gól byl jen kosmetickou úpravou a domácí obránce si ho pod Žahourovým tlakem dal sám.

Strašidelná byla naše obranná fáze v rozmezí 50. a 65. minuty, kdy jsme dostali tři góly a další tři mohly přibýt. Ve čtyřech gólech měl prsty Havlíček, ve třech Neuman a Putík, ve dvou Zimerman a Kudela, v jednom Šalamoun, Zlata, Nachtigal a Vošmík."

 

Střelci: Hvozdnice: L. Mráz (6., 22., 55.), K. Rochl (27.), D. Svozil (60., 65.); Lhota: M. Šalamoun (16.), vlastní gól soupeře (77.)

Sestava SK Hvozdnice: L. Hofta / K. Rochl (67. M. Fiala), L. Mráz, J. Neumann, M. Hnilička (60. L. Obermajer), L. Třešňák (K), M. Dolejš, M. Tomeček, M. Matys (46. D. Svozil), D. Petschl, J. Mrhal

Sestava SK Lhota: P. Vošmík /

Žluté karty: Hvozdnice - K. Rochl (15.), M. Hnilička (57.); Lhota - R. Neumann (37.), R. Zlata (73.), O. Putík (82.)

Rozhodčí: V. Procházka / A. Suchý, J. Němeček; delegát J. Hnilička

Zpět