Říjen 2011

21.11.2011 10:23

TJ SK LHOTA

 

A tým

Úspěšný výlet podniklo áčko v kole sedmém. V Novém Kníně, kde se Lhotě nikdy moc nedařilo, se vytáhl především útočník Vitásek. Ten v úvodu otevřel skóre a v rozmezí 66. a 72. minuty dovršil hattrick. Mladý celek domácích, jenž hrál vinou vyloučení hodinu v deseti, se na větší odpor nezmohl. Po snížení následovala Vincencem proměněná penalta za faul na neudržitelného Vitáska. Druhý gól Knína konečný výsledek pouze kosmeticky upravil. Svátek svatého Václava ozdobil pohárový souboj s účastníkem krajského přeboru SK Rakovník. Přestože ani jedno z mužstev nenastoupilo v nejsilnějším složení, bylo k vidění pěkné utkání. Lhota vlétla do zápasu góly Vitáska a Vincence ze 2. a 7. minuty. Po chvilce soupeř snížil a ve druhé půli dokonce srovnal krok. Rozhodnutí a postup přinesla 82. minuta, kdy se prosadil Lukáš Havelka. Termín druhého kola poháru zatím není znám. Pěkné počasí, slušná návštěva a pohledný fotbal charakterizují derby s Tuchlovicemi. V první půli se žádnému ze soupeřů skórovat nepodařilo, zato po přestávce se děly věci. Druhé dějství přineslo hned šest gólů. Skóre otevřel Zadák po zpětné přihrávce Vitáska a jen o chvilku později se průnikem středem obrany prosadil Chaloupka. V 71. minutě však snížil Stuchlý a následně mohli Tuchlovice i vyrovnat. Největší šanci na srovnání zahodil právě Stuchlý, který ve velké šanci trefil brankáře Šimka. V 81. minutě podnikl Vitásek průnik do soupeřovi obrany, předložil Lukáši Havelkovi a bylo to 3:1. Hosté ještě jednou snížili, ale v poslední minutě spadl ve vápně Vitásek a Vincenc potvrdil výhru. Ve Vraném srazila Lhotu branka již ze druhé minuty. Hosté následně neproměnili několik slibných příležitostí včetně penalty z 55. minuty. Zadákovo vyrovnání přišlo až po hodině hry. Po dalších deseti minutách ale podruhé pokořil obranu Lhoty exligový hráč Galbavý a Vraný následně své vedení potvrdilo dalšími dvěma góly. Po Vraném vyjeli borci áčka na opačný kout Středočeského kraje – do Petrovic u Sedlčan. Mužstvo i přes několik absencí odvedlo dobrý výkon. Silná Lhotecká obrana nepouštěla domácí k šancím. Naopak po přestávce dostal po centru Asníka míč do sítě Rychlý. Druhý zásah zaznamenali hosté z penalty po faulu na Chaloupku. Úspěšným exekutorem byl Mantlík.

V deseti odehraných utkáních získalo áčko 20 bodů, což řadí mužstvo na 5. místo tabulky. Náskok na pronásledovatele je potěšující. 7. tým tabulky má 13 bodů. Áčko nyní čeká série zápasů s těžkými soupeři z čela tabulky.

 

SK Nový Knín- SK Lhota 2:4 (0:1) Branky Lhoty: Vitásek 3x, Vincenc z pen.

SK Lhota- SK Rakovník 3:2 (2:1) Branky Lhoty: Vitásek, Vincenc z pen., L. Havelka

SK Lhota- Tuchlovice 4:2 (0:0) Branky Lhoty: Zadák, Chaloupka, L. Havelka, Vincenc z pen.

Sokol Vraný – SK Lhota 4:1 (1:0) Branka Lhoty: Zadák

SK Petrovice u Sedlčan – SK Lhota 0:2 (0:0) Branky Lhoty: Rychlý, Mantlík

 

B tým

V silné sestavě přivítalo béčko soupeře ze Bělče. Úvodní nápor přinesl hned dva gólové úspěchy, o které se postarali Horák a Mantlík. Před přestávkou jinak dobře hrající Vincenc nabídl hostům snížení. Po pauze již na hřišti dominovali domácí, přidali další dvě branky a dovedli zápas k vítěznému konci. V den státního svátku jelo béčko na hříště Slavoje Kladno. Dopolední utkání Lhotě nikdy nevyhovovalo. Tentokrát však přišla změna především zásluhou Zadáka. Útočník áčka zničil Slavoj čtyřmi zásahy. Béčko po celý zápas vedlo, domácí snižovali na 3:1 a na 4:2. To už v bráně působil Hotový, který nahradil zraněného Hájka. Těžké utkání čekalo hráče ve Hřebči. Herně lepší Lhota se dostala do vedení po půlhodině hry zásluhou Havlíčka, šestnáctileté posily z kladenského dorostu. Domácí vyrovnali v nastavení první půle po jasném, odmávaném, ale neodpískaném ofsajdu. Ve druhé půli domácí proměnili jeden ze svých brejků a dostali se do vedení. Lhoteckým se podařilo vyrovnat až deset minut před koncem. Přesto stačila Hřebeč opět strhnout vedení na svou stranu. V dramatickém závěru se hnali lhotečtí za vyrovnáním. Nejprve marně žádali penaltu za faul na Anděla. Vyrovnání přinesla až 93. minuta z kopačky Dolejše. V sedmém kole přijela do Lhoty mladá rezerva Hostouně. Domácí měli sice územní převahu, ale hosté hrozili z nebezpečných protiútoků. Úvodní poločas skončil nerozhodně 1:1. Ve druhém odskočili hosté na dvoubrankový rozdíl. Lhotečtí následně stačili pouze snížit. Obě branky Lhoty dal Kučera. Druhé po sobě jdoucí domácí utkání svedlo béčko s nováčkem soutěže ze Svinařova. První poločas skončil smírně 1:1, když se za Lhotu trefil Dolejš. Od 40. minuty ale hráli domácí bez vyloučeného Anděla. Ve druhé půli přetavil lhotecký tým svou převahu ve druhý gól zásluhou penalty Chadimy.

Béčko drží 3. příčku ve III. třídě, když vytěžilo 18 bodů z 9 zápasů. Čelo tabulky je kromě vedoucího Buštěhradu vyrovnané. Druhá Sparta Kladno má o bod víc než lhotecké béčko, pátý Švermov naopak jediný bodík zaostává.

 

SK Lhota B – SK Běleč 4:1 (2:1) Branky Lhoty: Horák 2x, Mantlík, Jiránek

Slavoj Kladno – SK Lhota B 2:5 (2:0) Branky Lhoty: Zadák 4x, Horák

SK Hřebeč B – SK Lhota B 3:3 (1:1) Branky Lhoty: Havlíček, Mantlík, Dolejš

SK Lhota B – Sokol Hostouň B 2:3 (1:1) Branky Lhoty: Kučera 2x

SK Lhota B – AFK Svinařov 2:1 (1:1) Branky Lhoty: Dolejš, Chadima

 

Dorost

Dorost zatím neprožívá úspěšnou sezónu. V Pozdni prohrál jednoznačně 3:0. Ani ve středu na hřišti Stochova neuspěl. Opět útočná snaha přišla vniveč a dorost prohrál se slabým soupeřem 0:2. Až domácí utkání s Velkou Dobrou přinesl úspěch. Svůj první gól v dorostu vstřelil Rosťa Brázdil. K němu se po přestávce připojili Kuna a Krézl kteří tak zajistili výhru 3:0. Krutý pád na zem čekal dorostence proti Brandýsku. Po dvou gólech hostů se lhotečtí přestali snažit a tak půle dospěla k pětigólovému vedení. Po té už se zápas pouze dohrával.

Z osmi zápasů vyválčil dorost pouhých 7 bodů a drží se na 10. místě ze 13 účastníků okresního přeboru.

 

Slavoj Pozdeň – SK Lhota 3:0

Baník Stochov – SK Lhota 2:0

SK Lhota – Čechie velká Dobrá 3:0

SK Lhota – FK Brandýsek 0:7

 

Přípravka

Ani lhotecké přípravce se výsledkově nedařilo. Na hřišti vedoucího Slovanu mladíci nedokázali vzdorovat a utkání prohráli jednoznačně 8:2. Ani domácí utkání s týmem Slaný B se příliš nepodařilo. Přes statečný výkon mladíci prohráli. Také na Slavoji tahali kluci ze Lhoty za kratší konec a tentokráte neměli žádnou šanci na úspěch. Pocit vítězství si mladíci vychutnali až proti Novu B. Dobrý výkon v první půli přinesl jedinou branku. Po přestávce přidali lhotečtí další tři. Poprvé navíc udrželi čisté konto.

Tým přípravky v dosavadních sedmi utkáních dvakrát vyhrál. Nyní má tedy šest bodů a pohybuje se okolo sedmého místa z devíti.

 

Slovan Kladno – SK Lhota 8:2

SK Lhota – Slaný B 3:7

Slavoj Kladno – SK Lhota 9:2

SK Lhota – Novoměstský Kladno B 4:0

 

Sběr šrotu

V sobotu 15.10. se ve Lhotě uskutečnil sběr železného šrotu. Celkem se vybraly 3 tuny šrotu, za něž klub utržil 10.500 korun. SK Lhota děkuje lhoteckým občanům za podporu fotbalového oddílu.

Zpět