První přípravný zápas áčku nevyšel

06.02.2017 21:55

Přípravné utkání:  SK Lhota – SK Kladno U19

Výsledek: 1:3 (1-3)

Branka: Nachtigal (z pok.kopu)

Termín: 5.2.2017

Místo: Rynholec UT

Sestava: P. Kut / L. Nachtigal, R. Neumann, M. Šíma, J. Šíma, T. Vydra, M. Šalamoun, R. Havlíček, D. Danylych, M. Kudela, L. Havelka, T. Kavka, L. Primus, M. Žahour, R. Zlata, S. Jung

Hodnocení zápasu trenérem Zdeňkem Kudelou:

"První přípravné utkání v novém roce. Pro většinu lhoteckého kádru byl zápas krutým procitnutím z představy, že fotbal se dá v páté nejvyšší soutěži hrát i s ojedinělou účastí v přípravě. Zápas s devatenáctiletými běhavými kladenskými mladíky jednoznačně prokázal kondiční deficit na naší straně. 

Do utkání jsme nastoupili s jediným klasickým středním obráncem (R. Neumann) a pozici druhého jsme museli zástupně řešit ze zbylých příhodných hráčů kádru. Právě po taktických chybách pramenících z nového složení defenzivy  jsme rychle inkasovali, po dvaadvaceti minutách jsme rychle prohrávali 0:3. Postupem času se naše hra zlepšila a po slušné kombinaci a průniku Matyáše Kudely do pokutového území, při kterém byl brankářem Kladna faulován, snížil z penalty Nachtigal na 1:3. Z následné další slušné kombinace trefil Šalamoun jen kladenskou tyč.

Ve druhém poločase, po prostřídání, se na naší hře naplno projevil kondiční deficit. Přesto jsme měli několik šancí ke vstřelení gólu, zejména Šalamounova další hlavička a Kudelova střela do boční sítě volaly po gólu. V posledních 20-ti minutách kladenští dorostenci hru ovládly a jen zákroky brankaře Kuta udržely výsledek z prvního poločasu až do závěrečného hvizdu rozhodčího."

Zpět