Přípravný zápas SK Lhota - FC 05 Zavidov

08.03.2017 20:16

Přípravné utkání:  SK Lhota – FC 05 Zavidov

Soupeř: účastník I.A třídy Středočeského kraje (po podzimu na 10. místě s 22 body)

Výsledek: 3:3 (1:0)

Termín: 5.3.2017

Místo: Rynholec UMT

Sestava: P. Kut (2. poločas P. Vošmík)/ R. Zlata, M. Šalamoun, R. Neumann, R. Havlíček / J. Šíma (2. poločas M. Šíma), D. Danylych, M. Žahour, A. Popok / M. Kudela, T. Kavka

Hodnocení zápasu trenérem Zdeňkem Kudelou:

"Poslední přípravné utkání s účastníkem 1.A třídy před mistrovskou soutěží. Do utkání jsme vstoupili rozpačitě, zdlouhavě jsme v obraně rozehrávali a po ztrátách míče v opakovaně špatné rozehrávce se soupeř dostal během 10-ti minut do dvou šancí, ale Kut mužstvo podržel výbornými zákroky. Po 15-ti minutách jsme se zlepšili a začali být lepším mužstvem. Rychleji jsme začali kombinovat a hlavně, naši hráči se začali lépe pohybovat. A také jsme se dostávali do vyložených šancí, ve kterých však Popok s Kavkou selhali. Ve 35. minutě však Danylych před pokutovým územím soupeře tvrdě vystřelil a vyraženou střelu brankařem, Kudela vrátil do sítě. 1 – 0.

Ve druhém poločase, po pěkném úniku, byl Kavka sražen v pok. území a sám z penalty zvýšil na 2 – 0. O 12 minut později soupeř po nedorozumění v naší obraně snížil na 2 – 1. O čtvrt hodiny později jsme už zase vedli o dvě branky, když po rychlém úniku Kudely s Kavkou a jejich pěkné kombinaci Kavka přidal svůj druhý gól. A o chvíli později jsme mohli vést už o tři góly, kdyby Kavka v zápase svoji druhou penaltu proměnil. Trefil však jen břevno. V poslední desetiminutovce a po odstoupení zraněného Kudely jsme v obraně začali kupit chybu za chybou a Zavidov nás krutě, ale zaslouženě, potrestal dvěma slepenýma góly."

Zpět