POHÁR / SK Hřebeč - SK Lhota 3:1 (3:1)

02.09.2017 21:53

1. kolo AGRO CS Poháru SKFS

středa 30.8.2017, 18:30

Hodnocení zápasu trenérem Zdeňkem Kudelou:

"Na hřišti nováčka 1.A třídy jsme se ani pořádně fotbalově "nerozkoukali" a už ve 4. minutě jsme prohrávali o dvě branky. Vše způsobila naše lehkovážnost, nesoustředěnost a podcenění soupeře. Ano, do utkání jsme vstoupili s novou stoperskou dvojicí, ale to neomlouvá výše uvedené faktory. Potom jsme se herně poněkud srovnali, vytvořili si několik gólových příležitostí, ale nedokázali jsme je proměnit. Soupeř nás školil v herním zaujetí a obětavosti. Minutu před koncem poločasu jsme už prohrávali o tři branky. A opět tomu předcházela nepozornost a špatné postavení našich hráčů. Denis Danylych ihned z protiútoku ještě do konce poločasu nádhednou střelou přes hlavu snížil, ale pachuť z naší hry v prvním dějství utkání to nesmazalo.
Ve druhém poločase jsme po změnách v sestavě hru většinově ovládli, ale gólově jsme herní převahu vyjádřit nedokázali. Asi domácímu mužstvu ve druhém poločase pomohlo i narůstající šero. Utkání začalo od 18,30 hod a chabé umělé osvětlení v padající tmě pomohlo jen pomálu. Také nám chyběl klasický útočník. Ale to vše nezakrývá fakt, že domácí hráči vyhráli zaslouženě, neboť pro vítězství na hřisti udělali více než naši hráči."

StřelciHřebeč - J. Dvořák (4.), L, Křenek (5.), J. Faktor (44.); Lhota - D. Danylych (45.)

Sestava SK Hřebeč: F. Gibiš / D. Kolařík, L. Mohamed Drame (54. M. Olič), J. Pinkas, F. Sedláček, J. Vyšín (46. Z. Kolbaba (73. O. Stříbrský)), L. Křenek, M. Servus (K), J. Baranec, J. Faktor, J. Dvořák (85. J. Sušil)

Sestava SK Lhota: P. Vošmík (K) / R. Neumann (46. R. Hejduk), R. Mantlík, J. Kunc (46. M. Šalamoun), R. Zlata / L. Primus (46. T. Vlasatý), D. Danylych, L. Havelka, A. Popok / F. Klíma

Žluté karty: Hřebeč - J. Pinkas (77.); Lhota - R. Mantlík (62.)

Rozhodčí: T. Pejša / J. Pejša, J. Říha

 

Zpět