Novoroční turnaj Doksy ročník 2006

04.01.2014 09:00

Turnaj za účasti 5 mužstev (Doksy,SK KLadno A,B. Lhota, K.Žehrovice). Našich kluků bylo pomálu (6 hráčů, mnoho nemocí), ale o to lépe hráli. Po prvním kole rozkoukávání odehráli v druhém kole výborné zápasy  zejména s SK. S jejich B můžstvem jsme vyhráli. S SK Kladno A následně prohráli až gólem v poslední minutě, přičemž dvě minuty před koncem jsme ještě vedli.

Turnaj zaslouženě vyhráli o fous Doksy před oběma mužstvy SK. Skončili jsme čtvrtí přestože jsem porazili SK B. Bohužel SK B se zápasem s Doksy namíchala na jeden zápas sestavu výběru z obou jejich mužstev a porazila Doksy (trochu zvláštní praktika, pravidla to umožňovala), nicméně kluci ze Lhoty měli radost ze čtvrtého místa a cen, které dostali. Obvzlášť vypečená pizza jim chutnala.

Na turnaji hráli poprvé také K.Žehrovice, kde bylo vidět že se v druhém kole markantně zlepšovali, s jejich trénéry je obdobně dobrá spolupráce jako s Doksy. Zajimavé bylo také vidět pokrok v tréninku zejména u kluků z SK, kteří trénují častěji než ostatní mužstva pod kvalitním trenérem (3xtýdně), přestože na začátku podzimní sezóny neuměli kopnout do balónu.

Zpět