Mnichovohradišťský SK - SK Lhota 2:0 (1:0)

20.04.2017 22:01

21. kolo Ondrášovka krajského přeboru

Hodnocení zápasu trenérem Zdeňkem Kudelou:

"Z důvodu nepřítomnosti hráčů Danylycha, Šalamouna a zranění Primuse jsme museli pozměnit nejenom základní sestavu, ale hlavně i rozestavení hráčů v ní. V neděli v Mnichově Hradišti jsme narazili letos na jaře asi na zatím herně nejslabšího soupeře. Objektivně je ale nutno dodat, že my jsme byli tentokrát herně ještě horší. Naši hráči nedokázali zopakovat bojovnost, týmovou organizaci a herní nasazení z předchozích utkání. A tak až na vyjímky, kterými byli Vošmík s Kudelou, jsme prostě ve všem fotbalově propadli. Nedokázali jsme kombinovat a ani nebezpečně zahrát standardní situace, kterých jsme měli tentokrát,v nebezpečných prostorech pro soupeře, docela velké množství. Samostatnou kapitolou pak také byly oba obdržené góly. První jsme dostali tak, že jsme nechali zprava v poklidu odcentrovat protihráče, na jeho centr "jako" naskakovali naši obránci, ale tak, že míč zapadl do vzdálenějšího rohu branky bezmocného Vošmíka. Druhý gól pak Hradiště vstřelilo po vyloučení svého hráče, když naši bránící hráči se předháněli v tom, kdo soupeři nechá před Vošmíkem více prostoru pro zakončení. Hráli jsme velice špatně, a tak v neděli proti Berounu budeme mít opravdu co napravovat."

Střelci: Mnichovo Hradiště - M. Jíra (40.), J. Bajer (84.)

Sestava Mnichovohradišťský SK: T. Ježek / P. Klain (90. P. Vegricht), J. Zajíček, T. Hofman (K), J. Horák, L. Havel, F. Krejza (85. J. Svoboda), M. Jíra, J. Tomašov (46. J. Maryška), D. Pokorný, D. Boško (75. J. Bajer)

Sestava SK Lhota: P. Vošmík / L. Dolejš (75. L. Primus), R. Hejduk, R. Neumann, R. Mantlík / Z. Podraný, L. Havelka (K) / R. Zlata, M. Kudela, A. Popok (60. M. Žahour) / T. Kavka

Žluté karty: Mnichovo Hradiště - J. Horák (30.), J. Maryška (47.), D. Boško (64.), ČK pro M. Jíra (79.); Lhota - R. Mantlík (69.), Z. Podraný (83.)

Rozhodčí: P. Benák / J. Svoboda, Z. Trumpus; delegát L. Míka

 

Zpět