Mladší přípravka SK Lhota přeborníkem okresu

21.06.2018 21:05

Zdroj: https://kladensky.denik.cz/fotbal_region/finale_mladsipripravka_sklhota_20180616boh.html

Turnaje se účastnilo 7 družstev, nominovaných dle sezónních výsledků OFS Kladno, a to: Doksy, Hostouň, Slovan Kladno, Vinařice, Unhošť, Švermov a Lhota. Týmy se utkaly navzájem "každý s každým", na 15 minut. Vítězství za 3 body, remíza 1 bod.
Vítězem a přeborníkem Kladenska se nakonec stal tým SK Lhota se 6 výhrami, body mu vzal pouze výběr Sokola Hostouň.

Na druhé pozici s 12 body vystoupala Unhošť, v týmu se prohánějí i synové slavného kladenského hokejisty Libora Procházky, jenž jejich počínání i s manželkou sledoval. Unhošťské mládí má za sebou obecně velmi úspěšnou sezónu napříč všemi kategoriemi. Bronz se veze do Vinařic.

Zbývá poděkovat trenérovi Zdeňkovi Kozohorskému, který v příštím roce povede tým starší přípravky. Kluci z mladší přípravky po celý rok hráli pěkný fotbal, předváděli velmi dobrý rozvoj  v individuálních činnostech bez ohledu na vítěžství.  Všichni hráči si zahráli po celou dobu dostatek utkání, fotbal byl zábava a Zdeňek s nim trénoval i nespecifické činnosti, které dnešním dětem chybí. V zimě hala, venkovní UMT či bazén v Tuchlovicích. 

Dařilo se i ostatním týmů mládeže SK Lhota a proto děkujeme všem trenérům mládeže na Lhotě, kteří pracují a baví se fotbalem na Lhotě a  už se těšíme na další sezónu 2018-19. 

Dále děkujeme všem sponzorům, co nám v tomto roce vyjádřili jak finanční tak nefinanční podporu.

Hlavní trenér mládeže SK Lhota

Ing. Petr Hanáček

 

 

 

 

 

 

 

Zpět