Listopad 2011

21.11.2011 10:38

TJ SK LHOTA

 

A tým

Poslední část podzimní sezóny rozehrálo áčko proti nováčkovi ze Všenor. Soupeř s exreprezentantem Novotným v sestavě byl v první půli lepší. Jenže tlak hostů končil u vápna Lhoty, takže poločasový bezbrankový stav nikoho nepřekvapil. U nejpodstatnějších momentů zápasu se potkali bývalý sparťanský kapitán s domácím útočníkem Vitáskem. Po jednom jejich souboji odpískal rozhodčí přísnou penaltu (tu proměnil Mantlík) a po dalším se hosté domáhali odpískání faulu. Rozhodčí posoudil souboj jako regulérní, Vitásek zvýšil na 2:0 a Novotný byl za protesty vyloučen. Následující výlet na hřiště lídra soutěže – Nové Vsi – nedopadl výsledkově nejlépe. Domácí v úvodu potvrzovali roli favorita a už v 10. minutě vedli. Postupně se hra vyrovnala a ve druhém poločase byla Lhota dokonce lepší. Šancí na vyrovnání ale mnoho nebylo. V největší se objevil po centru Rychlý. Jeho zakončení postrádalo důraz a tak domácí gólman stihl pokus zpacifikovat. Asi dvacet minut před koncem se z hranice šestnáctky trefil domácí útočník a bylo jasné, že si Lhota z Nové Vsi body neodveze. Třetí gól znamenal pro hosty krutou porážku vzhledem k průběhu utkání. Ve 13. kole přijel do Lhoty vítěz loňského ročníku I.A třídy z Černolic. Již v osmé minutě otevřel skóre Rychlý. Vedení domácích nevydrželo ani do poločasu. Ospalý výkon domácích vedl ke chybě Sterzla, který nepřesně přihrával vlastnímu gólmanovi a ten napálil míč pouze do útočníka soupeře. Rozhodující moment přišel po hodině hry, když se nechal přesprintovat Asník a hostující hráč propálil brankáře Šimka. Na druhý gól lhotečtí odpovědět nedokázali, naopak ještě jednou inkasovali. Prohrou s Černolicemi skončila dlouhá série domácích zápasů bez prohry. Posledním týmem, který si ze Lhoty odvezl tři body, byla rezerva Hořovicka dne 13.6.2010 (výsledek 2:3). Domácí ztrátu se podařilo napravit již o týden později. Do Příbrami lhotečtí rozhodně nejeli v roli favorita. Samotné utkání bylo vyrovnané s šancemi na obou stranách. Ve lhoteckém dresu nevyužili své příležitosti oba útočníci Vitásek s Podraným. Z jediného gólu se radovali hosté v 70. minutě, když se po centru trefil Chaloupka. Stejně překvapivá jako výhra v Příbrami byla domácí ztráta s posledním Hradištkem. V utkání, které podruhé ve lhotecké historii řídily tři ženy, byli domácí po celou dobu aktivnější. Jejich tlak ale nepřinášel gólové úspěchy ani vyložené šance. A tak se prosadili hosté, kteří proměnili rychlý protiútok. Také druhá půle byla ve znamení dobývání hostující branky. Vyrovnat se podařilo až v 70. minutě zásluhou přímého kopu Procházky. Za matný výkon si domácí více než bod ani nezasloužili.

A-tým obsadil po podzimní části pátou příčku s 27 body. Ztráta na třetí Černolice je čtyřbodová a na osmé místo drží lhotecký tým náskok sedmi bodů. Také proto by áčko na jaře mělo hrát v horní polovině tabulky.

 

SK Lhota – Všenorský S. K. 2:0 (0:0). Branky Lhoty: Mantlík z pen., Vitásek

Sokol Nová Ves pod Pleší – SK Lhota 3:0 (1:0).

SK Lhota – SK Černolice 1:3 (1:1). Branka Lhoty: Rychlý

SK Spartak Příbram - SK Lhota 0:1 (0:0). Branka Lhoty: Chaloupka

SK Lhota – TJ Slovan Hradišťko 1:1 (0:1). Branka Lhoty: T. Procházka

 

 

B tým

Ve Vinařicích nastoupilo béčko se zajímavou posilou – olympijským vítězem Milanem Hniličkou. Jinak slabší sestava odevzdala výkon na hranici svých možností. Právě Hnilička výrazně dopomohl k prvnímu gólu. Po faulu na něj by nařízena penalta, kterou proměnil Chadima. Na vyrovnání domácích zareagoval před přestávkou Petr Hanáček a do šaten se odcházelo za stavu 2:1 pro hosty. Druhá půle přinesla tlak domácích, který byl však bez gólového úspěchu. Rezerva Velké Dobré neměla ve Lhotě příliš šancí na úspěch. Domácí vlétli na soupeře a již v desáté minutě vedli 2:0. Z trvalého tlaku vytěžili Lhotečtí ještě jeden gól. Dobrá se prosadila góly těsně před přestávkou a hned po ní. Lhotecké béčko si tak zbytečně zkomplikovalo zápas. Dále se však prosazovali pouze domácí, kteří dovedli zápas k výraznému vítězství 6:2. Nečekanou ztrátu přinesl souboj ve Dřetovicích. Domácí proměnili své dvě šance a pořádně tak Lhotu překvapili. Snížení přinesl nepřesný centr Kučery, který skončil v sítí k údivu všech přihlížejících. Pět minut po pauze srovnal Dolejš. Hned vzápětí ale hosté znovu pustili Dřetovice do vedení. Tlak, který trval prakticky celý zápas, vyústil pouze ve vyrovnání Horáka. Právě on mohl zápas i rozhodnout, ale svou druhou velkou šanci zahodil. V posledním utkání přivítalo béčko Spartu Kladno. Protože delegovaný rozhodčí nemohl kvůli nemoci zápas řídit, chopil se píšťalky domácí sekretář a již ve druhé minutě nařídil proti hostům penaltu. Tu však trestuhodně zazdil Zadák. A tak se vedení ujal loňský účastník okresního. Lhoteckým se podařilo vyrovnat, jenže po chvilce inkasovali podruhé. V 37. minutě se nechal zbytečně vyloučit Stádník a po přestávce se už domácí na zdramatizování nezmohli. Naopak ještě dvakrát inkasovali.

Béčko získalo ve 13 podzimních zápasech 25 bodů a zimní pauzu stráví na třetím místě tabulky. Kromě vedoucího Buštěhradu jsou bodové odstupy v tabulce minimální.

 

SK Vinařice – SK Lhota B 1:2 (1:2) Branky Lhoty: Chadima z pen., Hanáček

SK Lhota B – FC Čechie Velká Dobrá B 6:2 (3:1) Branky Lhoty: Čurda 3x, Dubravský, Hanáček, Stádník

Sparta Dřetovice – SK Lhota B 3:3 (2:1) Branky Lhoty: Kučera, Dolejš, Horák I.

SK Lhota B – FK Sparta Kladno 1:4 (1:2) Branka Lhoty: Zadák

 

Dorost

Domácí zápas s Otvovicemi patřil letos k nejpovedenějším. Ve slabší sestavě vyhrál dorost 2:0 a to se ještě půl hodiny bránil bez vyloučeného Majera. Opravdovou přestřelku zažili dorostenci v Klobukách. Hlavně ve druhé půli ve druhé půli byla k vidění gólová smršť a tak zápas dospěl k bláznivému skóre 7:6 ve prospěch domácích. Proti Hřebči se dorostenci trefili již ve druhé minutě, bohužel do vlastní sítě. Dále se hrálo jen na bránu hostí. Z tlaku vydolovali dorostenci obrat na 3:1. V závěru nechali soupeře zbytečně snížit, ale pak rozhodli dalšími dvěma trefami. Také poslední utkání v Unhošti bylo hodně divoké. Domácí, hrající pouze v deseti, prohrávali o půli 2:3. Rychlé tři góly v úvodu druhého poločasu zlomily odpor Unhoště úplně. Konečné skóre 9:4 vypovídá o nevalné úrovni utkání.

Dorost posbíral ve dvanácti zápasech 16 bodů, se kterými přezimuje na osmém místě okresního přeboru.

 

SK Lhota – SK Otvovice 2:0

Sokol Klobuky v Čechách – SK Lhota 7:6

SK Lhota – SK Hřebeč 5:2

TJ Unhošť – SK Lhota 4:9

 

Přípravka

Jedno jediné utkání chybělo přípravce k dohrání podzimní sezóny. V Buštěhradě ho po statečném výkonu prohrála 4:2, přestože v poločase vedla 2:1. Mladíci ze svých osmi zápasů vyhráli dvakrát a se šesti body přezimují na šestém místě z devíti účastníků soutěže.

SK Buštěhrad – SK Lhota 4:2

 

Poděkování

SK Lhota děkuje všem fanouškům a příznivcům lhoteckého fotbalu za přízeň a podporu nejen v podzimní části sezóny a těší se na Vás v jarních zápasech.

Zpět