Kladenský deník o zápase SK LHOTA - SK PETROVICE U SEDLČAN

14.11.2012 09:18

Show Lhoty, Tuchlovice ronily slzy

Dobříšský závar před bránou tuchlovického Zelenky.

Dobříšský závar před bránou tuchlovického Zelenky. Autor: Jiří Kubík

12.11.2012 18:26

Kladensko /FOTOGALERIE/ – Dva týmy z Kladenska si v předposledním kole podzimní části I. A třídy zkusily konfrontaci s Příbramskem. Dopadly podle předpokladů, tedy rozdílně. Porážka Tuchlovic na hřišti třetí Dobříše se čekala, byť k ní nakonec ani nemuselo dojít. Výhra Lhoty nad posledním týmem tabulky se rovněž dala v pohodě odhadnout. A byla jasná.

Kanonáda mohla být i větší

Lhotě se uzdravuje kádr a na svém hřišti poslední Petrovice nešetřila. Vyhrála 5:1, když na brzký zásah Podraného (6.)  ještě odpověděl hostující Bílek (17.), ale radost vydržela týmu od Sedlčan pouze devět minut, když opět Podraný  Lhotu uklidnil. Na přelomu poločasů zase předvedl svou parádní kopací techniku Zimmermann a jednou z TK a podruhé přímou ranou zvýšil na 4:1.

Lhota pak zazdila několik šancí, jen Havelka sám tři, další třeba mladý Franek, ale nakonec si poslední slovo přece jen vzala Zikánem.

K bodu chybělo pár centimetrů

Od Tuchlovic se v Dobříši moc nečekalo, souboj Josefa Bešty ale letos na podzim už párkrát předvedl, že venku  nebývá tak mizerný jako v minulosti. A také nyní sahal po bodu. „Je to škoda, protože hlavně po obrátce jsme hráli dobře a měli šance," litoval kouč Tuchlovic Josef Bešta, jehož kádr oslabují dlouhodobá zranění Brože a Hejduka, nejnověji pak i Mrštiny a  Hafenrichtera.

Do poločasu byli ale lepší domácí. Měli o něco více šancí a těsně před půlí je poslal karas do vedení.

Po změně stran musel z placu zraněný Mrština (kotník), ale Hadrika ho nahradil dobře a útočnější sestava Tuchlovicím seděla.
Když navíc Talůžek po jednom z mistrných TK Dorta v tutovce minul, přišlo vyrovnání. Nejlepší hráč hostů Kedroň se trefil parádně z 25 metrů do šibenice. Bohužel Fitko v následném pokusu minul odkrytou bránu a trest přišel třináct minut před koncem, kdy do vápna vnikl Karas a Puchmajer se štěstím dal na 2:1.

Hosté mohli ještě srovnat, ale další krásnou ránu Kedroně už brankář v nastaveném čase lapil.

Autor: Rudolf Muzika

Zpět