Kladenský deník o zápase SK LHOTA - ČECHIE VYKÁŇ (14.8.2016)

24.08.2016 16:11

Vykáň ligisty nechala doma. I tak Lhotu vybrala

Lhota – Podobně jako loni vstoupili do krajského přeboru fotbalisté Lhoty – domácí prohrou. A to přesto, že vykáň dorazila z Nymburska bez svých ligových posil. Domácí ale nenašli recept na její obranu a prohráli 0:2.

16.8.2016
 
Lhota - Vykáň   0:2 (0:0)
Autor: Miroslava Hejduková

 

Vykáni nepomohla někdejší hvězda Sparty Lukáš Zelenka (viróza), ani bratři jarolímové (povinnosti v ligové Boleslavi), ale i tak odehrála výborný zápas v obraně a střelec Dalekorej obstaral oba góly. První v 50. minutě po chybě celé obrany a druhý v závěru. „Hosté vyhráli zaslouženě. My sice v obraně zahráli slušně, až na jednu fatální chybu, která byla kolektivní, ale v útoku jsem si představoval, že prodáme naší sílu. Neměli jsme ji," smutně konstatoval trenér Lhoty Petr Cais.

Hosté pustili domácí jen do dvou šancí. V první půli mohl otevřít skóre Primus, letní posila ale v dobré pozici na malém vápně netrefila. Za stavu 0:1 se pak dostal do dobré šance Žahour, ovšem gólman Kosmák ho vychytal.

„S takovým výkonem bychom v krajském přeboru patřili k horším týmům, budeme se muset hodně zlepšit," varuje Cais, jenž do základní sestavy nevybral velkého kanonýra Junga. „Málo trénuje, ale je pravda, že když na hřiště přišel, udělal v jejich obraně párkrát vítr," uznal trenér.

Zajímavé je, že Lhotu čeká na podzim (2. 10.) zajímavý zápas se Semicemi. Právě tam totiž na poslední chvíli přestoupil její někdejší hráč Petr Mikolanda. 

Lhota – Vykáň 0:2 (0:0). Branky: 50. a 90. Dalekorej. Rozhodčí: Čermoch.

Lhota: Vošmík – Podraný (90. Šíma), Hejduk, Zimerman – Zlata, Havelka, Nachtigal (68. Vydra), Šalamoun, Žahour – Kudela, Primus (67. Jung).

Autor: Rudolf Muzika

 

Fotogalerie: kladensky.denik.cz/galerie/prvni-body-lhota-neubranila.html?mm=7157410

 

Zpět