Kladenský deník o zápas SK LHOTA - SK RAKOVNÍK

01.09.2012 10:04

Lhota s novými mladíky udržela na uzdě mladíky

Zdeněk Podraný má pořádné míče! A nese si je hrdě - jeden vstřelil do sítě Rakovníku sám, druhý z penalty zařídil, faul byl na něho.

Zdeněk Podraný má pořádné míče! A nese si je hrdě - jeden vstřelil do sítě Rakovníku sám, druhý z penalty zařídil, faul byl na něho. Autor: Miroslava Minářová

28.8.2012 16:29

Lhota – Na talentovaný, ale  mladý tým SK Rakovník si fotbalová Lhota pořídila také dvě mladé pušky. Šikovný šéf  Ivan Horák si zajel do Kladna pro zdejší vyšlé dorostence Franeka a Holečka, kteří si tak v nedělním duelu I. A třídy zahráli proti někdejším spoluhráčům z dorostu SK Kladno. Domácí byli lepší, vyhráli 2:0.

 

„Vytvořili jsme si poměrně dost šancí, brzy vedli 2:0 trefou Podraného a penaltou Mantlíka za podseknutí Podraného, ale musím uznat, že také hosté kvalitu mají, byť je na jejich herním projevu vidět, že jsou opravdu mladí. Dobří teprve budou, zůstanou-li pohromadě," mínil po utkání kouč Lhoty Miroslav Toncar. 

Ten pochválil také sedmnáctiletého Havlíčka, který nově kope stopera a dobře. A také zkušeného Asníka, jenž hrál proti mateřskému týmu výtečně.

„Vítězství domácích je zasloužené. Měli víc šancí než my. Mrzí mě však, že jsme v úvodu zápasu nezachytili nápor Lhoty, na který jsem hráče upozorňoval, a umožnili jí jít do vedení. Nejdříve jsme při Asníkově centru nepokryli hráče před bránou a potom Severin vyrobil naivní penaltu. Ve druhém poločase jsme měli téměř půlhodinu více ze hry, ale kontaktní gól se nám dát nepodařilo," řekl po utkání zklamaný rakovnický trenér Jiří Kučera.

Své k utkání řekl i Daniel Asník: „Gól jsem sice nedal, ale myslím, že jsem ho připravil. Byli jsme lepší a vyhrát jsme si zasloužili. Ve Lhotě už kroutím čtvrtou sezónu. Nejdříve jsem byl na hostování, které se minulý rok změnilo na přestup. Myslím, že SK na mně za ta léta už pěkně vydělalo, tak jsem čekal nějaký ten dárkový košík na odchod, ale bohužel asi ty peníze použil klub jinam," smál se.

Zpět