Kladenský deník o přípravném zápase se Zdicemi

01.08.2016 15:27

Lhotecká škatulata hejbejete se

Lhota – Vítězstvím 4:0 ve Zdicích vstoupili do série přípravných zápasů fotbalisté Lhoty.

20.7.2016
Zdice - Lhota 0:4.

Zdice - Lhota 0:4. Autor: Miroslava Hejduková

„Nevím jakou měl soupeř sestavu, myslím však, že to na něj bylo příliš brzo. Nehrál dobře," řekl trenér vítězů Petr Cais a dodal: „Hráli jsme na oko pěkný fotbal, ale tak v krajském přeboru určitě nebudeme smět hrát."

Vzhledem k dovoleným měl dispozici jen třináct hráčů, včetně jednoho dorostence. Pohled na sestavu prozradil, že jeho tým prošel během krátké doby procesem velkých změn.

Do brány získal z Nového Strašecí zkušeného gólmana Kuta, dále z Tuchlovic Hejduka s Zimermanem, z Doks mladého Zlatu, ze Švermova Vydru, Žahoura ze Slaného a z Bohemky Primuse. Natvrdo už jsou ve Lhotě Jung (Jirny) a Kudela (Tn. Rakovník).

„Myslím, že ztráty zacelíme. Dobře se jevili Žahour a Vydra, kteří sice Marouška rychlostně nehradí, jsou ale techničtější," podotkl Cais a pochválil i Zlatu. „Takového pravého halva jsme jednoznačně neměli." doplnil.

Když už jsme o příchodů, tak připomeňme také odchody z kabiny Lhoty. Vedle zmíněného Marouška ji opustili Čičmanec, Hurych a Havlíček, jenž odjel do Ameriky.

„Zadek se nám v podstatě rozsypal, Hejduk s Zimrmanem ale kvalitu mají, takže to nějak poskládáme," uvedl lhotský kormidelník.

Druhý poločas odchytal veterán Petr Kut, který v létě vedle klubu změnil také svůj stav. Od pátku je totiž ženatý!

„Hned nepřišel na páteční trénink. To nechápu, že si neudělá pořádek," smál se Cais, jehož tým se připravuje na hřišti v Bratronicích.

O víkendu měl hrát s Velkou Dobrou, ta ale kvůli dovoleným utkání odvolala, takže dojde jen k modelovému utkání áčka a rezervy.

Zdice – Lhota 0:4 (0:2).
Branky: Kudela, Mantlík, Zlata, Havelka.
Lhota: Vošmik (46. Kut) – Mantlík, Zimerman, Hejduk – Zlata, Nachtigal, Havelka, Vydra, Žahour – Kudela, Primus.

Autor: Jiří Nagy

 

Zpět