Informace pro starší přípravku v nové sezóně 2014/2015

27.08.2014 22:52

Letos 2014/2015 začíná starší přípravka s novým hlavním trenérem - Ivanem Horákem mladším. Jako bývalý fotbalista to byl jeden z nejlepších technickým hráčů, které jsem poznal jak v odchovancích SK Kladno tak v první lize sálovky. Má velkou motivaci a baví ho to. Má vysokoškolské vzdělání a učí se novým věcem, takže záruka pro rodiče, že starší přípravka na SK Lhota má smysl.  Pro kluky ročníků 2004,2005 začíná
období základního tréninku ve fotbale. Je to období kdy se zastavuje růst a z tohoto pohledu ideální období učit se technickým dovednostem a fotbalu jako
takovému - to vše splňuje nový trenér.

Budujeme tým kluků, kteří se znají a jsou ochotní pracovat na sobě a zároveň je to zábava. Stále platí upřednostnování tvořivé hry před taktickým vítězstvím. Máme štěstí, že je tu tým o 15 hráčích, kteří hrají fotbal ve své věkové kategorii. Máme dobrého trenéra a zbývá podpořit ze strany hráčů a rodičů pravidelnou docházkou a přístupem, že nás to baví a je to zábava.

Děkuji všem za zaplacení příspěvků - část prostředků jde na úžasné hřiště na Lhotě a část do tréninkových pomůcek. Děkujeme sponzorům typu Uniservis Hašek, že nám zakoupilo nové moderní brány pro přípravky. Pokud mají zájem ostatní na sponzorské dary, vítáme je. Další jiné dobré nápady včetně společenských či víkendových akci pro tým v rámci nabitého kalendáře stmelující tým jsou vítány jak ze strany rodičů tak trenérů.

Z ušetřených prostředků jsme zakoupili další rozlišovací dresy, 4x nejlepší balóny na trhu pro děti značky SELECT za úžasné ceny 440,- a tréninkové kužele.

Organizace a nominace tréninků pravidelně aktualizujeme v tymuj.cz, prosím o spolupráci při neúčastích či potvrzování účasti na akcích ze strany hráčů či rodičů.

Děkuji Petr Hanáček a trenéři přípravky SK Lhota.

Zpět