FK KOMÁROV - SK LHOTA

17.09.2016 11:08

FK KOMÁROV - SK LHOTA  5:0 (1:0)

2. kolo AGRO CS Poháru SKFS

Náš tým zajížděl ve středu 14.9. k druhému kolu poháru na hřiště FK Komárov, který momentálně působí v I.B třídě, kde se mu daří a průběžně si drží druhou příčku. Lhota nastoupila oproti poslednímu mistrovskému zápasu k malinko pozměněné sestavě. Do Komárova nedorazil Martin Šalamoun (zranění), Tomáš Vydra (pracovní povinnosti), Martin Zimerman ani Standa Jung. Do základní sestavy se tak dostali i oba gólmani, když Petr Vošmík jako kapitán nastoupil na kraji zálohy. Kromě této změny hrál i Lukáš Dolejš z B-týmu a v druhé půli dorostenec Honza Šíma. To ovšem nic nemění na tom, že Lhota předvedla v Komárově snad nejhorší výkon této sezóny a odvezla si z Komárova výprask 5:0. Začátek sice nebyl nejhorší, Zdeněk Podraný po dlouhé době nastoupil do útoku a během prvních 15 minut se dostal do třech velkých šancí, bohužel ani jednu z nich neproměnil. Při jedné z šancí šel dokonce sám na brankáře, svoji střelu ale nasměroval pouze do tyče. Soupeř předvedl velice bojovný výkon a zaslouženě postoupil.

Střelci: Komárov - M. Pužík (27.), A. Vodička (58., 60.), T. Srp (62.), D. Pergl (76.)

Sestava SK Lhota: P. Vošmík / L. Primus, R. Hejduk, R. Neumann, O. Putík / L. Dolejš (46. R. Zlata), M. Žahour (46. J. Šíma), L. Nachtigal, D. Danylych, P. Vošmík (K) / Z. Podraný

Sestava FK Komárov: D. Grunt / M. Pužík (K), A. Grunt, J. Martinkovič, M. Hlavatý, J. Zeman, J. Hausner (33. A. Vodička), D. Pergl, T. Srp (88. V. Solar), V. Komínek, L. Kolář (88. P. Chvojka)

Rozhodčí: P. Divilek / M. Palek, J. Blažek

 

 

Zpět