ČLU BEROUN - SK Lhota 4:0 (3:0)

26.09.2016 10:25

ČLU BEROUN - SK LHOTA   4:0 (3:0)

7. kolo Ondrášovka krajského přeboru, 24.9.2016

V Berouně nastoupila Lhota s novou energií a motivací v čele s novou trenérskou dvojicí (Miroslav Chadima a Petr Hlaváč). K novinkám patřil i nový herní systém a další nováček v týmu Tomáš Kavka, který začínal v roli náhradníka. Začátek utkání se vyvíjel pro Lhotu opět pozitivně, už v 5. minutě vybojoval u lajny míč Denys Danylych, přihrál na střed Lukáši Nachtigalovi, jehož tečovaná přihrávka se dostala až k Martinu Žahourovi, který se ocitl sám před brankářem Hejcmanem, bohužel tak kýžené vedení z toho nebylo. V 19. minutě berounští vhodili dlouhý aut, ve vápně hlavou prodloužil hráč na Marka Horela, jehož střelu brankář Petr Kut ještě vyrazil, na dorážku už bohužel nedosáhl (1:0). Ve 20. minutě se do druhé veliké šance dostal Martin Žahour, opět po centru Lukáše Nachtigala z voleje bohužel nezamířil mezi tyče. O čtyři minuty později byl Martin Žahour ve třetí veliké šanci znovu sám před golmanem, tentokrát po uvolnění a centru Lukáše Primuse, ani tentokrát se však skóre neměnilo. Šance ovšem měli i domácí, ve 28. minutě při stejné akci, po které padl první gól (po dlouhém autu), střelu Berouna tentokrát vychytal lhotecký brankář. 32. minuta přinesla již čtvrtou gólovou šanci Lhoty, když se při rychlém protiútoku řítil sám na branku Lukáš Primus, ale v rozhodující chvíli si míč ukopl. Ještě v té samé minutě měli obrovskou šanci pro změnu domácí, střelu i dorážku však lhotecká obrana zdárně vyřešila. Ovšem následující minuty přinesly dva góly v síti hostů. Nejprve po rohu hlavou skóroval Jakub Krůta (2:0) a o dvě minuty později zvýšil na 3:0 Martin Krčma.

V druhém poločase se Lhota již do tolika vyložených šancí nedostala, naopak domácí mohli skóre navýšit hned několikrát, v 51. minutě hlavou berounský útočník přestřelil a v 60. minutě dokonce nastřelili tyčku. Na konečných 4:0 upravil stav Jakub Krůta v 88. minutě.

Lhota se tak k vytouženým bodům ani s novými trenéry neprobojovala, i když předvedená hra výsledku neodpovídala.

Hodnocení trenéra Miroslava Chadimy: "Ani v nejhorším snu jsme si s kolegou Hlaváčem nepředstavovali, že bychom mohli v poločase prohrávat 3:0 a na konec odjíždět s debaklem ještě o gól vyšším. Mohli jsme horem dolem hráče upozorňovat na domácího střelce Horela (40 let), první gól nám dal samozřejmě on a i nadále ho bylo plné hřiště. Důrazné výtky naše defenziva nebrala vážně, a tak jsme domů jeli s ostudou. Zejména Zimerman a Putík dlouho zkoušeli naši trpělivost a svým výkonem si nahlas říkali o lavičku náhradníků. Přitom jsme začali výborně a přesně nám vycházela taktika rychlých kolmých přihrávek na nabíhající křídla. Zejména Nachtigal plnil přesně naše pokyny. V první půli měl Žahour tři a Primus dvě velké šance, gól jsme ale nedali. Druhá půle už byla zbytečná, domácí v pohodě hlídali náskok, my jsme byli skleslí a nijak nebezpeční."

 

Střelci: Beroun - M. Horel (19.), J. Krůta (34., 88.), M. Krčma (36.)

Sestava ČLU Beroun: D. Hejcman / J. Krůta, D. Počta, M. Krčma (80. D. Rajtr), M. Duchoň, L. Marek (57. T. Kraus), P. Pipiška, R. Grajcar, P. Vopěnka (K), M. Štrougal (60. L. Rylich), M. Horel

Sestava SK Lhota: P. Kut / R. Neumann, Z. Podraný (K), M. Zimerman (55. S. Jung) / D. Danylych, L. Nachtigal, T. Vydra, O. Putík (55. M. Šíma) / L. Primus (70. T. Kavka), R. Zlata, M. Žahour

Rozhodčí: M. Melnar / M. Radina, P. Navrátilová

Žluté karty: Beroun - P. Vopěnka (40.), M. Krčma (66.); Lhota - L. Primus (61.), S. Jung (80.)

 

Fotogalerie ze zápasu zde: www.sklhota.cz/a-tym/fotogalerie/a2016-2017/#img-0887-jpg

 

 

 

 

Zpět