SK Lhota - TJ Sokol Libiš 1:2 (0:0)

12.09.2017 17:24

5. kolo Ondrášovka krajského přeboru

Hodnocení zápasu trenérem Zdeňkem Kudelou:

"Oproti předchozímu utkání ve Slaném doznala sestava čtyř postových změn. Ze zdravotních důvodů nemohl nastoupit stoper Hejduk a to zapříčinilo vynucené změny v sestavě. Navíc se sebezapřením nastoupil Neumann a Mantlík se k utkání vůbec nedostavil. Úvodních cca 12 minut si hráči (zejména ve středu obrany) také hledali své poziční ustálení a soupeř nás v této fázi hry mohl gólově potrestat. Vošmík však v sólovém nájezdu hostujícího hráče vychytal. A od této situce jsme hru ovládli, soupeře přestali pouštět do přečíslení a přišly naše šance: Kwame dělovkou z 20-ti metrů roztřásl břevno, odražený míč Klíma znovu poslal hlavou na břevno a Kudela ve skluzu už pak trefil jen nohu jednoho z obránců. A nedotáhli jsme gólově ani další šance.
Druhý poločas jsme opět zahájili tlakem na branku hostujícího Kratochvíla. V 55. minutě však přišla nepozornost a taktická chyba na naší pravé straně, následoval rychlý hostující kontr a z něj se zrodilo jejich vedení. Hned po rozehrání jsme mohli vyrovnat, ale osamocenému Primusovi se ve stoprocentní šanci nepodařilo brankaře Kratochvíla prostřelit. A přišla na naší pravé straně identická chyba, jako při prvním gólu: opět jsme nezachytili náběh hostujícího Kvídy, Vošmík v brance uspěchal svoje vyběhnutí a následoval gólový trest. Po rohovém kopu se nám výsledek zhruba devět minut před koncem podařilo zkorigovat. Maty Kudela se prosadil svým důrazem a prostřelil Kratochvíla. Ve zbývajícím čase jsme ke Kudelovi vysunuli na hrot ještě Šalamouna a v obraně změnili rozestavení. Po faulu na Havelku dobře střílel z trestného kopu právě Šalamoun, ale Kratochvíl skvělě zasáhl. A z následného rohového kopu měl na kopačce vyrovnání znovu Šalamoun. Ve velice výhodné pozici však nezachoval klid a poněkud unáhleně přestřelil.
Nicméně v neděli jsme doma sledovali velice kvalitní výkony hráčů a obou mužstev. A protože my své šance neproměnili, Libiš vyhrála zaslouženě."    

StřelciLhota - M. Kudela (83.); Libiš - M. Šobr (57.), T. Kvída (70.)

Sestava SK Lhota: P. Vošmík / R. Neumann (61. L. Havelka), M. Šalamoun, T. Vlasatý, R. Zlata / E. Kwame Adjei / J. Kunc, D. Danylych, F. Klíma, L. Primus (71. A. Popok) / M. Kudela (K)

Sestava TJ Sokol Libiš: V. Kratochvíl / M. Malák (88. I. Adenubi), M. Pešek, J. Prieložný, J. Pořízek, M. Šobr, T. Kvída, P. Dobrovolný (90. M. Brožek), P. Novotný, P. Očovan (K), P. Dušek (84. T. Stejskal)

Žluté karty: Lhota - D. Danylych (63.)

Rozhodčí: Mir. Vlk / Mar. Vlk, P. Roth; delegát P. Franěk

 

Zpět